Slyngevuggen hjælper dit barn med at sove

Mangler du også lidt inspiration og hjælp til, hvordan du nemmere kan få dit nyfødte eller et par måneder gamle barn til at sove? Så kan du her få god inspiration til, hvad du kan gøre, for at gøre livet lettere for både dig selv og baby. Det er nemlig ikke særlig sjovt at stå i den situation, hvor baby slet ikke vil sove, og du virkelig har brug for at baby skal sove lur eller om natten.

Slyngevuggen som kan hjælpe med den svære søvn

Det første produkt, som kan hjælpe dit barn til at falde i søvn, er en slyngevugge. En slyngevugge fra Membantu omslutter dit barn og giver barnet tryghed når det skal sove, som da det lå i mors mave. Derfor vil dit barn med det samme føle sig endnu mere tryg, og han eller hun vil derfor nemmere overgive sig til den dejlige søvn. Især hvis du er lige i nærheden de første par gange, så barnet samtidig med omslutningen kan høre og dufte til dig – præcis ligesom den gjorde, da den var inde i din mave. Her kan du også både vælge imellem slyngevugger med eller uden motor. Motoren er med til at gøre hele vuggedelen nemmere og mere overskueligt for dig, så du ikke skal bruge kræfter på at sidde og vugge din baby. Dog kan det sagtens lade sig gøre ikke at investere i en slyngemotor, men blot selve slyngen. Det kan også være virkelig hyggeligt for dig og baby at sidde sammen og hygge med slyngevuggen.

Masser af frisk luft

Noget af det bedste for en lille baby er faktisk, at det får masser af den gode og lækre friske luft. Især hvis du bor et sted, hvor der ikke er alt for meget luftforurening, så barnet ikke tager skade af dette. Hvis du modsat bor et sted med meget luftforurening, kan det være en god ide at placere barnet ved en blæser med et luftfilter, så alle de farlige og ubehagelige affaldsstoffer forlader luften, når barnet skal til at sove i det. Det kan også gøre det en del nemmere for barnet faktisk at falde i søvn, da det nu ikke længere skal bekymre sig om, hvorvidt det kan trække vejret ordentligt eller ej. Især hvis det er pollensæson, og barnet endnu ikke selv kan puste sit snot ud af næsten, så det bliver nødt til at trække vejret igennem munden. Derfor kan det virkelig gavne baby at få udrenset luften i rummet. Du kan også overveje at installere en app, som kan tjekke luftkvaliteten i det rum, baby skal sove i. Så kan du hele tiden holde øje med, at det ikke overstiger det anbefalede.