Hop med på moden med en retrocykel

Leder du efter din næste cykel? Vil du gerne køre praktisk og smart på vej på arbejde eller i skole? Cykler er et populært transportmiddel især i Danmark, og de seneste par år er cyklen også blevet noget af et fashion statement!

Hvis du vil kombinere en praktisk hverdagscykel med et smart look, så skal du have fat på en retrocykel. Læs med her og find ud af hvorfor!

Hvad er en retrocykel?

Retrocykler kendes måske bedre som bedstemorscykler, grundet deres lidt oldschool klassiske udseende. Det er en smart single speed cykel, hvilket betyder den kun har et fast gear. Det vil sige, at pedalerne altid drejer, når hjulene drejer i modsætning til en normal cykel.

Retrocyklen er mest kendt for dens oldschool design, som gør den så populær. Cyklerne kommer i mange forskellige sjove eller neutrale farver med eller uden cykelkurv. Og bliv ikke snydt af navnet “bedstemorcykel”, da retrocykler naturligvis fås til både mænd og kvinder i alle aldre!

Hvorfor bør du vælge en retrocykel?

Foruden det smarte tidsløse look, så er en retrocykel også enormt behagelig og praktisk. Hvis du cykler rundt i indre by, på landevej eller små gader, så er denne cykel det perfekte valg til dig.

Du kan vælge ud fra et bredt udvalg af forskellige cykel designs fra forskellige modeller. Mange cykelbrands designer nu retrocykler, grundet deres stigende popularitet, så du kan også finde en variant fra dit favorit cykelmærke. Retrocykler fås i høj kvalitet, så den holder til dine daglige cykelture i mange år.

Find den rigtige cykel til dig!

Den perfekte cykel til dig, er en cykel, som du vil elske at benytte hver enste dag. Hvad er vigtigt for dig, når du vælger cykel? Vælger du ud fra høj komfort? Lækkert design? eller masser af smart opbevaringsplads? Du får det hele samlet i en og samme cykel, når du vælger en retrocykel.

Du har rig mulighed for at sætte dit personlige præg på cykelturen, når du vælger en smart cykel i et flot design. Samtidig får du en cykel, som er let at benytte, behagelig at køre på og med god plads til både skoletasken, indkøbsvarerne eller potteplanter.

Kombiner din nye flotte retrocykel med en retro cykelhjelm for virkelig at perfektionere dit look. Når du er glad for din cykel, så bliver det med sikkerhed en sand fornøjelse at være på farten!